UMANJITE TROŠKOVE I UŠTEDITE VREME

Inova Tech rešenja omogućavaju jednostavnu automatizaciju izdavanja objekata i aprtmana kroz integraciju elektronskih ključeva i online servisa. 

Automatizovan način rada omogućava brz i jednostavan pregled dostupnosti objekata, povezan sa svim online servisima za izdavanje (Booking, Expedia, AirBNB…).

ON-LINE RECEPCIJA

Potpuna funkcija online recepcije i ‘remote’ kontrola nad objektima, uključujući i automatizaciju usluga čišćenja i održavanja objekata. Nema potrebe za fizičkim kontaktom sa gostom ili saradnicima. Svako ima svoj jedinstveni i vremenski ograničen ključ u vidu PIN koda.

KAKO FUNKCIONIŠE SISTEM?

ONLINE REZERVACIJA

Posetioci bilo koje platforme za nalaženje smeštaja mogu direktno da rezervišu smeštaj u slobodnim terminima. Ceo proces ide preko tzv. CHANNEL MANAGERA. Obuku za rad dobijate u sklopu nabake opreme.

MOBILE CHECK-IN

Za otključavanje prvih vrata na zgradi ili objektu gost dobija jedinstveni broj koji poziva mobilnim telefonom pri čemu se ne ostvaruje poziv i nema telefonskog saobraćaja. 

Za otključavanje vrata apartmana gost ukucava kod u panel pored vrata.

ŠTA JE DEO PAKETA - HARDWARE I SOFTWARE

Ceo sistem vođenja bizinisa izdavanja se sastoji iz elektronskog dela (hardware)  i cloud servisa (software). To podrazumeva komplet brava, senzora za samougradnju ili po zahtevu ugradnju možemo sprovesti i naša ekipa, i otvaranje naloga na Cloud servisu.

Za unapređenje efikasnosti tu je i mogućnost integracije sa ostalim uređajima i okviru objekata: klima, prozori, svetla, odlagač kartica…

Sistem omogućava i upravljanje udaljenim poslovnim i kancelarijskim prostorima, kao i za izdavanje sportskih objekata u različitim terminima.

AUTOMATSKA SINHRONIZACIJA (BOOKING, AIRBNB I EXPEDIA)

Nakon rezervacije na Booking-u, Airbnb-u i Expedia-i automatski se gostu šalju na mejl pristupni parametri (pin ili link). Pin se unosi na tastaturi čitača. Linkom, koji se otvara u browseru telefona, moguće je otvoriti i ulazna vrata zgrade, rampe na parkingu i to bez potrebe ugradnje čitača na tim mestima. 

KOMPLETNA ELEKTRONIKA (HARDWARE)

Uz sistem se opciono nudi i kompletna elektronika (hardware) za hotele, apartmane, stan na dan…
Za unapredjenje efikasnosti tu je i mogućnost integracije sa ostalim uređajima: klima, prozori, svetla, odlagač kartica…

Sistem omogućavai upravljanje udaljenim poslovnim i kancelarijskim prostorima, kao i za izdavanje sportskih objekata u različitim terminima.

PREDNOSTI NAŠEG SISTEMA

Upravljanje neograničenim brojem lokacija

Neograničen broj apartmana i lokacija kojima se može upravljati sa bilo kog mesta.

Bez ličnog kontakta

Više nije potrebnano da Vasem klijentu direktno predate ključ u ruke, sa našim sistemom to je moguće uraditi iz udobnosti Vašeg doma

Slanje ključa na mejl

Sistem omogućava elektronsko deljenje kljuca putem mejla. Kljuc se šalje u obliku cetvorocifrenog privremeno generisanog pina ili linka

Unapređeno poslovanje

Savremeno poslovanje koje omogućava da koristite sve prednosti savremenih tehnilogija.

Automatska sinhronizacija

Poveziavanje sa Channel Managerom omogućava sinhronizaciju svih podataka vezanih za svaku lokaciju koja je u sistemu.

Web pregled

Jednostavan pregled dostupnosti soba, podaci o gostima, integracija čišćenja, održavanja, pregled svih uređaja i kartica