Savremena smart rešenja za perionice. Različite mogućnosti kupovine žetona. /
IPS, KEŠ, LOYALTY, QR KOD

SAMOSTOJEĆI

Aparat je namenjen perionicama koje nude usluge pranja automobila četkama. Poseduje mogućnost automatskog upravljanja ulaznim i izlaznim vratima perionice, kao i automatsko startovanje četki za pranje, nakon što korisnik izabere i izvrši plaćanje odabranog programa. Takodje sadrzi i skener namenjen skeniranju QR kodova. 

Aparat nudi mogućnost plaćanja novčanicama, kao i IPS načinom plaćanja. Kod IPS načina plaćanja, nakon odabira programa pranja, na displeju se generiše (prikazuje) QR kod koji se na jednostavan način skenira kroz aplikaciju banke mobilnim telefona i na taj načiin se izvrši plaćanje.

Mogućnost da klijentima nakon kupovine pranja pošaljete QR kod na mejl koji oni nakon toga jednostavno skeniraju na aparatu i započnu svoje pranje.

PORUČI

UGRADNI

Aparat je namenjen perionicama koje nude samouslužno pranje automobila. Poseduje mogućnost lake integracije sa postojećim perionicama, što znači da prihvata sve vrste izabranih žetona.

Na postojećim perionicam nije potrebno menjate postojeće zetonjere.

Aparat nudi mogućnost plaćanja novčanicama, a poseduje I skener koji služi za mogućnost skeniranja QR koda koji se dobija na mejl prilikom online kupovine pranja.

PORUČI

INFO DISPLEJ

Displej služi za prikazivanje broja slobodnih mesta u perionici kao i ukupan broj izvršenih pranja. Radi u integraciji sa ultrazvucnim senzorom za detekciju prisutnosti vozila. 

PORUČI

REKLAMNI BILBORDI

Led rgb paneli visoke rezolucije za projekciju reklamnog sadržaja. Poseduju daljinski unos reklama i njihovog sadržaja. 

PORUČI

PREDNOSTI NAŠIH APARATA

Sinhronizacija podataka u realnom vremenu

Automatska sinhronizacia stanjea žetona i novca u Vašem aparatu. Svaka kupovina pranja automatski se registruje i prikazuje u Vašem admin panelu.

Admin panel prilagodjen za vaš telefon

Statistika i prikaz svih podataka vezanih za Vašu perionicu na mobilnom telefonu. Pregled stanja i detekcija eventualnih problema na aparatu.

Loyalty programi

Mogućnost davanja raznih popusta i bonus pranja za vaše klijente što je izuzetno pogodno za formiranje loyality programa. Veoma pogodno za firme koje kupuju veći broj pranja.

Slanje QR koda na mejl

Kada Vaši klijenti kupe pranja, dovoljno je samo da unesete njihovu e-mail adresu na koju će stići QR kod koji se jednostavno skenira na apratu i time se započinje pranje.

Web aplikacija sa admin panelom

Admin panel koji se otvara direktno u pretrazivaču. Pregled svih transakcija vezanih za kupovinu pranja. Mogućnost generisanja QR kodova za klijente.

Moderan interfejs jednostavan za koriscenje

Moderan i jednostavan za korišćenje interfejs odlikuje sve naše aparate.

Sta je IPS placanje?

Instant plaćanje Narodne banke Srbije (IPS) se zasniva na skeniranju jednokratnog IPS QR koda.

Ukoliko koristite usluge vaše banke na mobilnom telefonu, poznatu kao mBanking, imate mogućnost kupovine i plaćanja na najjednostavniji mogući način.

Izvršite plaćanje IPS QR kodom za samo nekoliko sekundi

Nakon odabira programa pranja, kupovinu nastavljate tako što kao način plaćanja birate opciju „IPS skeniraj”. U tom trenutku se za vas kreira jednokratni QR kod koji je potrebno skenirati i izvršiti plaćanje.

Zatim pristupite nikad bržem načinu plaćanja u svega par koraka. Potrebno je:

  1. Aktivirati mBanking aplikaciju
  2. Izabrati IPS način plaćanja u aplikaciji
  3. Nakon aktiviranja kamere na telefonu treba skenirati jednokratni QR kod
Šta je potrebno za plaćanje IPS QR kodom?

Ono što vam je neophodno jeste da koristite mBanking aplikaciju vaše banke i dva uređaja. Na jednom od uređaja će biti prikazan QR kod koji je potrebno skenirati, dok ćete drugim uređajem skenirati dobijeni IPS QR kod.