AIRPORT CITY – KONTROLA PRISTUPA I ORGANIZACIJA ZA STAMBENO POSLOVNI KOMPLEKS

Firma InovaTech, uspešno je realizovala još jedan kompleksan projekat, ovog puta za našeg klijenta Airport city.

U poslovnom kompleksu Airport city, instaliran je sistem kompletne organizacije i regulisanje parking prostora kao i kontrola pristupa njihovom poslovnom kompleksu. Kontrola pristupa zaposlenih se vrši pomoću UHF long range čitača kartica i LPR kamera za prepoznavanje registarskih tablica.

Svaki klijent u skladu sa kvadraturom svog poslovnog prostora koji poseduje u Ariport city-ju dobije određeni broj parking mesta. Celokupan parking je podeljen u nekoliko zona.

Zaposlenima se podele nalepnice za automobile, koje se lepe kod nalepnica za registraciju i njih procita kamera. Time se na jednostavan način vrši propuštanje zaposlenih. Na svakom ulazu u kompleks postoje rampe i semafori koji regulišu saobraćaj, kao i kamere koje čitaju nalepnice. Kada zaposleni udje u kompleks I parkira se na svoje mesto, software automatski oznaci mesto kao zauzeto.

Taksisti imaju svoje mesto, a mogu da čekaju i na ulazu. Takođe je regulisano i mesto za posetioce (goste) koji nisu zaposleni u poslovnom kompleksu. Tablice gostiju mogu biti unapred unešene u sistem kao rezervacija ili operater može omogućiti ulazak gosta ukoliko klijent ima slobodnih mesta za goste.

 

 

 

 

 

Ovaj sajt koristi 'kolačiće'. Pregledajte našu Politiku privatnosti i ako se slažete samo potvrdite klikom na dugme PRIHVATI.

Грешка: Образац за контакт није пронађена.