IZDAJTE VAŠ APARTMAN BEZ LIČNOG KONTAKTA I SA BILO KOG MESTA NA SVETU

S obzirom da živimo u doba pandemije COVID19 virusa, umnogome je povećan strah od međuljudskih kontakata. Taj strah je, naravno, pristuan i kod osoba koje izdaju svoje apartmane i poslovne prostore.

Vođeni ovom činjenicom kreirali smo idealno rešenje za ovaj problem, koje takođe veoma olakšava proces izdavanja apartmana i poslovnih prostora i mimo pandemije.

Reč je o Smart Apartments konceptu, koji omogućava elektronsko deljenje ključa putem mejla ali predstavlja i mnogo više od toga. Ceo sistem omogućava da automatizujete Vaš biznis izdavanja objekata i apartmana kao i da na jednostavan način proverite dostupnost soba, podatke o gostima, a postoji i mogućnost integracije čišćenja i održavanja prostora, ka i niz drugih pogodnosti. 

Ceo sistem se automatski sinhronizuje sa Booking-om, Airbnb-em i Expedia-om, što znači da će nakon rezervacije na pomenutim platformama za izdavanje smeštaja, gostu automatski biti poslati pristupni parametri (pin i link) za pristup Vašem smeštaju.

Više informacija o implementaciji i funkcionisanju sistema možete pogledati OVDE.

 

Ovaj sajt koristi 'kolačiće'. Pregledajte našu Politiku privatnosti i ako se slažete samo potvrdite klikom na dugme PRIHVATI.

Грешка: Образац за контакт није пронађена.