NAJMODERNIJI APARATI ZA AUTOPERIONICE SA NAJNOVIJIM SISTEMOM PLAĆANJA

Naši stemi za autoperionice predstavljaju savremena smart rešenja, koja autoperionicama pružaju moderniji izgled i jednostavan uvid u stanje aparata (broj žetona i stanje novca), a njihovim korisnicima lak, brz i pouzdan način plaćanja.

Vlasnici autoperionica mogu, pomoću aplikacije za telefon ili putem laptopa, u svakom trenutku da proveravaju stanje aparata. To za prednost ima niz stvari od kojih su samo neke, uvid u tačan iznos novca i uvid u broj žetona (olakšava da aparat nikad ne ostane bez žetona, aplikacija sama šalje notifikaciju kada aparat treba napuniti).

Sa stanovišta korisnika, njima je omogućen IPS način plaćanja, pored standardnih pristupa (keš), koji sa razlogom predstavlja globalni trend kako u svetu tako i kod nas.

Posedujemo najmodernije aparate, izrađene od vrhunskih materijala koji su namenjeni kako perionicama sa samouslužnim pranjem tako i perionicama koje nude usluge pranja automobila četkama.

Za više informacija kliknite OVDE.

 

 

 

Ovaj sajt koristi 'kolačiće'. Pregledajte našu Politiku privatnosti i ako se slažete samo potvrdite klikom na dugme PRIHVATI.

Грешка: Образац за контакт није пронађена.