Unapredili smo sistem za beskontaktno izdavanje apartmana

Naš postojeći sistem za izdavanje apartmana bez ličnog kontakta i sa bilo kog mesta na svetu, Smart Apartments, dodatno smo poboljšali i unapredili dodavanjem dva nova uređaja.

U pitanju je elektronska bežična brava i elektronski sef za ključeve.

Ugradnja elektronske bežične brave je pogodno u slučaju kada je na vratima moguće izvršiti zamenu postojeće brave. Njene prednosti su te da nije potrebno ugraditi dodatni hardver i provući dodatnu instalaciju (kablove) do vrata na kojima se ugrađuje. Na samoj bravi se nalazi elektronski brojčanik preko kojeg se unosi validan pin i vrata se automatski otključavaju.

Ugradnja elektronskog sefa je pogodna u situacijama kad nije moguća, ili iz bilo kog drugog razloga onemogućena, ugradnja elektronske brave. Takođe i u situacijama kad klijent ne želi da modifikuje vrata ugradnjom bilo kakavog dodatnog hardvera.

U tom slučaju se na zid pored vrata ugrađuje elektronski sef za ključeve na kojem se nalazi brojčanik. Unosom validnog pina sef se otključava i ključ postaje dostupan. Sef poseduje napredne sisteme elektronske zaštite od fizičkog otvaranja.

Elektronski sef je povezan sa našim Smart apartments cloud softverom i podržava sve njegove funkcionalnosti.

Ovaj sajt koristi 'kolačiće'. Pregledajte našu Politiku privatnosti i ako se slažete samo potvrdite klikom na dugme PRIHVATI.

Грешка: Образац за контакт није пронађена.