RGB Display povezan sa LoRaWan RFM-LE gejtvejem

RGB Displej u kombinaciji sa LoRaWan RFM-LE gejtvejem idealno je rešenje za prikaz broja slobodnih mesta na parkingu, prikaz datuma i tačnog vremena, temperature, kvaliteta vazduha . . . ali i za bilo koju drugu upotrebu. Pruza prikaz u više razlicitih boja.

Odlicno je rešenje za prikaz podataka u konceptu Smart City-ja.

Najnoviji proizvod fime Inova Tech, RGB Display, predviđen je za spoljne uslove IP65, kao i prikazivanje različitih informacija u RGB tehnologiji.

RGB displej nudi mogućnost dinamičke promene sadržaja. Razmak između piksela je 8mm, a komunikacija se vrši pomoću TCP/IP protokola.

Displej radi u kombinaciji sa LoRaWan RFM-LE gejtvejem ako postoji LoRa mreža ili neki od naših IP gejtveja (RFM-GE ili RFM-UE), predviđenih za konverziju u različite vrste protokola.

Postoji mogućnost promene sadržaja daljinski, putem mreže. Uz program možete brzo i jednostavno menjati sadržaj ispisan na displeju, tj. ubaciti simbole koje Vi želite.

Ovaj sajt koristi 'kolačiće'. Pregledajte našu Politiku privatnosti i ako se slažete samo potvrdite klikom na dugme PRIHVATI.

Грешка: Образац за контакт није пронађена.